Economisiti 25%
Invitatii nunta 32754

Invitatii nunta 32754

Pret vechi: 1.60 Lei  
1.20 Lei
Discount: 0.40 Lei (25%)
32754
WhatsApp - 0722 954 701
+

O superba invitatie multicolora, lunguiata, din carton negru sidefat, cu eticheta multicolora si snur alb cu fundita pe coperta exterioara. Prenumele mirilor sunt imprimate pe aceasta eticheta.

Aceeasi eticheta se continua si pe interior, unde este trecuta data nuntii. Cartonul din interior, pe care este scris textul, este alb, simplu, insa are o rama multicolora, decorata cu flori si frunze, ca si eticheta din exterior.

Plicul invitatiei este alb si este inclus in pret.

In vremurile stravechi invitatiile de nunta erau scrise de mana si livrate personal. Astazi exista o gama variata de optiuni , inclusiv termografice, care imita gravurile si caligrafia computerizata, care imita caligrafia scrisului de mana. Este important sa iti amintesti ca o invitatie de nunta imparte un crampei de fericire din ziua nuntii tale si ca este prima impresie pe care o vor avea invitatii despre nunta ta. O invitatie frumoasa poate deveni o amintire de pret.
Traditionala invitatie formala de nunta este fie cu litere gravate, fie caligrafice , cu cerneala neagra sau gri, pe hartie alba sau crem.
Cea mai neformala invitatie de nunta, fireste la un eveniment mic, este scrisoarea scrisa pe hartie de calitate , cu data , ora . informatii utile si adaugiri “ar insemna foarte mult sa va avem printre noi la acest important eveniment din viata noastra” . O alta cale neformala pentru a trimite o invitatie este de a tipari textul formal pe o singura foaie de hartie de buna calitate. Alegerea traditionala sa fie alba, fie crem, fie roz.
Este inidcat sa comanzi in plus minim 10 invitatii de nunta mai mult decat crezi ca ai nevoie. Inevitabil cuplurile pot uita de rudele mai invarsta,de fostii colegi de camera sau alte persoane cu care au pierdut legatura. Chiar si celor care stiti ca nu pot veni ar fi indicat sa le dati o invitatie de nunta, poate vor fi incantati sa primeasca o invitatie.
In completare la invitatiile de nuntaar fi bine sa comanzi biletele de multumire , cardurile pentru numele invitatilor, meniurile etc.
Pe invitatiile traditionale formale , la o nunta crestina , numele sunt scrise in intregime. Numele de familie al miresei nu este dat deoarece parintii ei sunt cei care trimit invitatiile,iar numele lor de familie este deja prezent in invitatie.Data , anul si ora nuntii de asemenea si cuvinte ca si “strada, bulevardul” nu sunt prescurtate.

Azi cuplurile trimit invitatii ce contin versuri dintr-o poezie de dragoste,un cantec etc.
Invitatiile de nunta comunica ceea ce urmeaza sa se intample cand unde si cum, intr-o forma gratioasa si formala, pentru a pastra importanta evenimentului.
Tastati caracterele pe care le vedeti in imaginea de mai jos.