Economisiti 30%
Invitatii nunta 32705

Invitatii nunta 32705

Pret vechi: 2.30 Lei  
1.60 Lei
Discount: 0.70 Lei (30%)
32705
WhatsApp - 0722 954 398
+

INVITATIE DE NUNTA realizata dintr-un carton mat de culoare alba care are motive florale de culoare gri.Este indoita pe orizontala si pe partea superioara este tiparit prenumele mirilor.Invitatia de nunta se introduce mai intai intr-un plic din foaie de calc cu motive florale (flori si frunze ) negre care este ornat cu un snur prins in forma de fundita.

TEXTUL invitatiei de nunta va fi scris in interior.

DIMENSIUNILE invitatiei nunta: 145x150mm(LxH).Suprafata de tiparire: 115x130mm.

PLICUL este realizat dintr-un carton mat de culoare alb .

In vremurile stravechi invitatiile de nunta erau scrise de mana si livrate personal. Astazi exista o gama variata de optiuni , inclusiv termografice, care imita gravurile si caligrafia computerizata, care imita caligrafia scrisului de mana. Este important sa iti amintesti ca o invitatie de nunta imparte un crampei de fericire din ziua nuntii tale si ca este prima impresie pe care o vor avea invitatii despre nunta ta. O invitatie frumoasa poate deveni o amintire de pret.
Traditionala invitatie formala de nunta este fie cu litere gravate, fie caligrafice , cu cerneala neagra sau gri, pe hartie alba sau crem.
Cea mai neformala invitatie de nunta, fireste la un eveniment mic, este scrisoarea scrisa pe hartie de calitate , cu data , ora . informatii utile si adaugiri “ar insemna foarte mult sa va avem printre noi la acest important eveniment din viata noastra” . O alta cale neformala pentru a trimite o invitatie este de a tipari textul formal pe o singura foaie de hartie de buna calitate. Alegerea traditionala sa fie alba, fie crem, fie roz.
Este inidcat sa comanzi in plus minim 10 invitatii de nunta mai mult decat crezi ca ai nevoie. Inevitabil cuplurile pot uita de rudele mai invarsta,de fostii colegi de camera sau alte persoane cu care au pierdut legatura. Chiar si celor care stiti ca nu pot veni ar fi indicat sa le dati o invitatie de nunta, poate vor fi incantati sa primeasca o invitatie.
In completare la invitatiile de nuntaar fi bine sa comanzi biletele de multumire , cardurile pentru numele invitatilor, meniurile etc.
Pe invitatiile traditionale formale , la o nunta crestina , numele sunt scrise in intregime. Numele de familie al miresei nu este dat deoarece parintii ei sunt cei care trimit invitatiile,iar numele lor de familie este deja prezent in invitatie.Data , anul si ora nuntii de asemenea si cuvinte ca si “strada, bulevardul” nu sunt prescurtate.

Azi cuplurile trimit invitatii ce contin versuri dintr-o poezie de dragoste,un cantec etc.
Invitatiile de nunta comunica ceea ce urmeaza sa se intample cand unde si cum, intr-o forma gratioasa si formala, pentru a pastra importanta evenimentului.